Gyümölcsök
xxxx
Az alábbi gyümölcsök fogyasztása csökkenti a 2-es típusú cukorbetegség kialakulásának rizikóját:
áfonya, szőlő, szilva, alma, körte (1)
Alma
Csökkenti a 2-es típusú cukorbetegség kialakulásának rizikóját. (1)
Áfonya
Csökkenti a 2-es típusú cukorbetegség kialakulásának rizikóját. (1)
Körte
Csökkenti a 2-es típusú cukorbetegség kialakulásának rizikóját. (1)
Szilva
Csökkenti a 2-es típusú cukorbetegség kialakulásának rizikóját. (1)
Szőlő
Csökkenti a 2-es típusú cukorbetegség kialakulásának rizikóját. (1)
1. https://open.spotify.com/episode/4sUjuvue68LUIcpSfxQnU7?si=2ea4bb4f5b0b4a10