Gyümölcsök

 xxxx

 

Az alábbi gyümölcsök fogyasztása csökkenti a 2-es típusú cukorbetegség kialakulásának rizikóját: 

áfonya, szőlő, szilva, alma, körte (1)

 

Alma

Csökkenti a 2-es típusú cukorbetegség kialakulásának rizikóját. (1)

 

Áfonya

Csökkenti a 2-es típusú cukorbetegség kialakulásának rizikóját. (1)

 

Körte

Csökkenti a 2-es típusú cukorbetegség kialakulásának rizikóját. (1)

 

Szilva

Csökkenti a 2-es típusú cukorbetegség kialakulásának rizikóját. (1)

 

Szőlő

Csökkenti a 2-es típusú cukorbetegség kialakulásának rizikóját. (1)

 

 

1. https://open.spotify.com/episode/4sUjuvue68LUIcpSfxQnU7?si=2ea4bb4f5b0b4a10

 

 

 

Címkék: gyümölcsök